Skip navigation MENU

Goedkope vliegtickets Noorwegen

Een vakantie naar Noorwegen is erg populair. Jaarlijks vliegen ontzettend veel toeristen naar die prachtige land vol meren, bergen en fjorden. Ben jij ook op zoek naar vliegtickets naar Noorwegen en wil je eigenlijk zo weinig mogelijk betalen? Dat treft. Op deze pagina geven we je informatie en tips over goedkope vliegtickets naar Noorwegen. Zo kan jij dus goedkoop naar Noorwegen en hier eindeloog genieten van de typische Noorse steden, de indrukwekkende natuur en de vriendelijke inwoners.

Tips goedkope vliegtickets Noorwegen

Waar moet je op letten als je goedkope vliegtickets naar Noorwegen wilt boeken? Wat zijn handigheidjes of tip zodat jij goedkoop naar Noorwegen kunt? We zetten de belangrijkste tips voor je op een rij.

  • In eerste instantie willen veel mensen vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, maar dit is niet altijd de goedkoopste manier. Veel prijsvechters bieden hun vluchten aan vanaf andere vliegvelden. Hierbij kan je denken aan Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Maastricht. Maar ook vliegen vanuit het buitenland is in veel gevallen een goede optie. Je kunt vaak goedkope vliegtickets vinden als je vliegt vanaf Weeze en Düsseldorf in Duitsland of Brussel in België.
  • Vermijd het weekend. Door te vliegen op doordeweekse dagen spaar je in de kosten. Over het algemeen zijn de dinsdag en woensdag de goedkoopste dagen. Door flexibel in je reisdata te zijn, kan je een hoop kosten besparen.
  • Boek ruim van te voren je tickets. Vliegtickets zijn het goedkoopst ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum. Na die 6 weken worden de prijzen weer langzaam duurder.
  • Houd met de vliegdata ook rekening met feestdagen. Vlieg niet rond de feestdagen.

Goedkope vliegtickets boeken? Ontdek de aanbiedingen op Tix!

Vluchten naar Noorwegen

Goedkope vliegtickets naar Noorwegen boek je snel en eenvoudig online. Er zijn verschillende vergelijkingssites die jouw goedkoop naar Noorwegen willen brengen. Vergelijk de verschillende tickets goed en houd de verschillende websites goed in de gaten. Bekijk bijvoorbeeld goedkope vliegtickets op onderstaande vergelijkingssites:

Binnenlandse vluchten

Ben je van plan om binnen een bepaalde tijd meerdere plekken in Noorwegen te bezoeken? Overweeg dan om gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Zeker als je het noorden van Noorwegen wilt ontdekken, zijn binnenlandse vluchten een erg goede optie. Het openbaar vervoer in Noorwegen brengt je niet op alle plekken in het noorden, bepaalde bezienswaardigheden en plaatsen zijn enkel met de auto of het vliegtuig bereikbaar.

Vliegen naar Noorwegen

Vanuit Nederland kan je naar verschillende bestemmingen in Noorwegen vliegen. Je vliegt eenvoudig en goedkoop naar:

Goedkope vliegtickets boeken? Ontdek de aanbiedingen op Tix!

Vliegtijd Noorwegen

Hoe lang is het vliegen naar Noorwegen? De vliegtijd naar Noorwegen verschilt heel erg per bestemming. De meeste reizigers vliegen naar Oslo; met een directe vlucht is dat ongeveer 2 uur vliegen. Ook naar de staden Trondheim en Bergen is het met een directe vlucht ongeveer 2 uur vliegen. Wil je nou wat noorderlijk? Dan is het iets langer vliegen. Naar het vliegveld Harstad-Narvik bij de Lofoten in de buurt is het bijna 5 uur vliegen.

Enthousiast? Boek direct goedkope tickets naar Noorwegen!

Bekijk de beste deals.