Skip navigation MENU

Reisorganisaties Noorwegen

Wil je een reis naar Noorwegen boeken? Dan is het belangrijk dat je de juiste reisorganisatie vindt die een vakantie aanbiedt die aan jouw wensen voldoet. Hieronder hebben we reisaanbieders voor jou geselecteerd die vakanties naar Noorwegen aanbieden. Van rondreizen en fly drive vakanties tot spectaculaire wandelreizen of familiereizen. De reisorganisaties hieronder bieden het allen aan. Bekijk de aanbieders en klik op jouw favoriet.

Ga snel naar:

Reisorganisaties met georganiseerde reizen

logo-anwb

ANWB

Rondreizen – Cruises – Actieve vakanties – Kampeerreizen – Fly drive vakanties – Familiereizen

Ben je op zoek naar een mooie vakantie naar Noorwegen? Bekijk dan zeker het ruime aanbod vakanties naar Noorwegen van de ANWB. De ANWB biedt ontzettend veel interessante reizen aan. Van rondreizen, fly drive vakanties en kampeerreizen tot cruises, treinreizen en familiereizen. Een ruim aanbod met goede aanbiedingen.

De Jong Intra

Rondreizen – Groepsreizen – Appartementen – Fly drive vakanties – Stedentrips – Wintersport

De Jong Intra biedt al ruim 45 jaar reizen naar de mooiste plekken ter wereld. Uiteraard ook de mooiste vakanties naar Noorwegen. De Jong Intra biedt onder andere individuele rondreizen, groepsreizen, excursiereizen en fly drive vakanties. Maar ook voor een afzonderlijk hotel, appartement of hostel ben je bij De Jong Intra aan het juiste adres. Ontdek deze bijzondere reizen en boek direct een vakantie naar Noorwegen!

Voigt Travel

Rondreizen – Fly drives – Groepsreizen – Avontuurlijke vakanties

Voigt Travel is een unieke reisaanbieder die prachtige reizen aanbiedt. Vakanties waarbij je ver blijft van het massatoerisme, juist vakanties waarbij je de unieke plekken van Noorwegen zult ontdekken. Bekijk de bijzondere reizen van Voigt Travel en ontdek welke reis het best bij je past!

SIMI reizen

Jongerenreizen – Actieve vakanties – Groepsreizen

SIMI Reizen is specialist in actieve jongerenvakanties. Ben je op zoek naar een avontuurlijke reis met andere jongeren? Bekijk dan zeker het ruime aanbod actieve vakanties naar Noorwegen van SIMI Reizen!

logo TUI

TUI

Cruise vakanties – Rondreizen – Wintersport – Familievakanties

TUI (vroeger Arke) is marktleider op het gebied van reizen en vakanties. TUI biedt ontzettend veel reizen naar Noorwegen aan. Van cruise vakanties tot rondreizen en van familiereizen tot hotel aanbiedingen. Bekijk het ruime reisaanbod en ontdek welke droomreis naar Noorwegen jij dit jaar wilt boeken.

Prijsvrij.nl

Goedkope vakanties – Skivakanties – Stedentrips – Vakantiehuizen – Hotels

Prsijvrij.nl is de aanbieder op het gebied van goedkope vakanties, reizen, vakantiehuizen en hotels. Dus ben je op zoek naar een betaalbare vakantie naar Noorwegen? Bekijk dan zeker het uitgebreide aanbod reizen en overnachtingen in Noorwegen op Prijsvrij.nl!

Vakantiediscounter

Goedkope vakanties – Autovakanties – Wintersport – Vakantiehuizen

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Noorwegen? Bekijk dan zeker het aanbod reizen en vakantiehuizen op Vakantiediscounter. Vakantiediscounter biedt onder andere goedkope wintersportvakanties, autovakanties en vakantiehuizen aan. Bekijk het aanbod en ontdek welke deal het beste bij je past!

Oad

Busreizen – Rondreizen

Oad is in 2013 ontstaan uit een doorstart van touroperator Oad Reizen en organiseert voornamelijk busreizen in Noorwegen. Het is mogelijk om naar Noorwegen te vliegen, maar ook om in Denemarken op te stappen! Bekijk de site van Oad om alle mogelijkheden te checken.

Huurauto’s & Campers

TUI Cars

Ben je op zoek naar een huurauto voor in Noorwegen? Bekijk dan zeker het aanbod van TUI Cars. Zij hebben altijd goedkope aanbiedingen voor huurauto’s, en de tweede rijder rijdt altijd gratis mee. Ontdek de actuele aanbiedingen!

logo travelhome

Travelhome

Travelhome is onderdeel van de ANWB en biedt al ruim 30 jaar verzorgde campervakanties naar mooie bestemmingen aan. In hun ruime aanbod zitten ook camperreizen naar Noorwegen. Naast geheel verzorgde reizen kan je ook campers huren tegen scherpe prijzen. Bekijk het aanbod van campers en selecteer jouw droomcamper!

 

Hotels en vakantiewoningen

logo-trivago

Trivago

Ben je op zoek naar een hotel? Bekijk zeker de fijne hotelvergelijkingssite Trivago. Je vergelijkt hier de verschillende prijzen en beschikbaarheid van hotelkamers en appartementen. Ontdek de beste deal!

logo momondo

Momondo

Momondo is een erg prettige vergelijkingssites voor het boeken van hotelkamers. Je vergelijkt hier eenvoudig de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende hotels. Op Momondo vergelijk je de prijzen van erg veel verschillende vergelijkingssites; waardoor je niet verder hoeft te zoeken. Bekijk het ruime aanbod en boek direct jouw hotelovernachting!

logo-booking

Booking.com

Booking.com is wereldwijd een van de grootste online aanbieders van hotelkamers, appartementen en vakantiehuizen. Tegenwoordig kan je er ook terecht voor een complete vakantie inclusief huurauto en vliegtickets. Boek eenvoudig en snel bij Booking.com!

 

Reisgidsen

logo-dezwerver

De Zwerver

De Zwerver is een online reisboekwinkel met een enorm ruim aanbod reisgidsen, reisboeken, wegenkaarten etc. In het assortiment zit onder andere de bekende Lonely Planet serie, ANWB wegenkaarten, Capitool reisgidsen en nog veel meer. Bekijk het overzichtelijke aanbod en ontdek of jouw reisgids over Noorwegen ertussen zit!