Skip navigation MENU

Stedentrip Noorwegen

Wil je graag een stedentrip naar Noorwegen maken? Dat kan! Noorwegen heeft mooie steden die je tijdens een korte vakantie of weekendje weg erg leuk kunt bezoeken. De Noorse steden hebben het perfecte formaat voor een leuk weekend weg. Je kunt je hier prima 2 tot 3 dagen vermaken. Meer informatie over een stedentrip naar Noorwegen? We zetten de leukste Noorse steden voor je op een rij en zetten een aantal tips onder elkaar zodat je goed voorbereid op pad kunt.

Stedentrip naar Noorwegen boeken? Ontdek de aanbiedingen bij De Jong Intra!

Populaire Noorse steden

Welke Noorse steden zijn interessant voor een citytrip? We zetten de populairste Noorse steden voor een stedentrip onder elkaar:

Weekend Noorwegen

De steden in Noorwegen lenen zich perfect voor een weekendje weg of een korte vakantie. Je vindt er verschillende bezienswaardigheden, genoeg cultuur en heerlijke restaurants. Tijdens een weekend Noorwegen waan je je echt even in een andere wereld en ontdek je het echte Noorwegen. Een weekend is precies lang genoeg om de hele stad te kunnen ontdekken.

Stedentrip Noorwegen zelf samenstellen

Wil je graag je stedentrip Noorwegen zelf samenstellen? Dat kan uiteraard. Wat je nodig hebt voor een korte vakantie naar Oslo, Bergen, Trondheim of bijvoorbeeld Kristiansand is een vliegticket en een hotel. Dit kan je beide heel goed zelf boeken vanuit huis.

Citytrip naar Noorwegen boeken? Bekijk aanbiedingen bij TUI!

Reisorganisaties & Aanbiedingen

Naast dat je het allemaal zelf kunt regelen, zijn er ook verschillende reisaanbieders die geheel verzorgde stedentrips en weekendjes weg naar Noorwegen aanbieden. Hierbij zit alles inbegrepen. Hotel, vlucht en vervoer naar het hotel. Jij hoeft dus helemaal nergens aan te denken en alleen maar te boeken. We zetten een aantal populaire reisaanbieders met mooie stedentrips in hun aanbod op een rij. Bekijk de goede aanbiedingen en ontdek of jouw droomreis ertussen zit!

Reizen naar Oslo in Noorwegen

Noorwegen Citytrip met De Jong Intra

De Jong Intra is een ontzettend populaire reisaanbieder die verschillende soorten reizen naar Noorwegen aanbiedt. Zij hebben onder andere mooie citytrips naar Oslo in de aanbieding. Bekijk de verschillende aanbiedingen en ontdek of er een interessante citytrip naar Noorwegen voor je tussen zit.

citytrip noorwegen - oslo

Stedentrip naar Noorwegen met TUI

TUI is een van de grootste reisaanbieders van Nederland en heeft mooie stedentrips in de aanbieding. Reizen waarbij je de gehele stad kunt ontdekken en verblijft in goed verzorgde hotels, dit tegen gunstige kosten. Bekijk de verschillende citytrips naar Noorwegen van TUI.

Enthousiast? Boek direct een stedentrip naar Noorwegen!

Ontdek de beste deals & aanbiedingen.