Skip navigation MENU

Actieve vakantie Noorwegen

Houd je van avontuur en ben je altijd bezig? Wil je tijdens je vakanties graag activiteiten ondernemen en niet de gehele vakantie stil zitten op een stoel? Bekijk dan de mogelijkheden voor een actieve vakantie naar Noorwegen. Een actieve vakantie kan je op verschillende manieren invullen. Denk hierbij aan skiën en snowboarden in de sneeuw, maar ook fietsen, wandelen, kanoën en abseilen. Zomaar wat voorbeelden van leuke activiteiten die je tijdens je vakantie naar Noorwegen kunt besteden. Op deze pagina geven we je tips, advies en actuele aanbiedingen voor jouw actieve vakantie naar Noorwegen!

Actieve vakantie naar Noorwegen boeken? Bekijk aanbiedingen De Jong Intra!

Wat is een actieve vakantie?

Een actieve vakantie is een reis waarbij je geen moment stil hoeft te zitten. Een vakantie waarbij je je kunt inschrijven voor allerlei leuke activiteiten of waarbij je een activiteit gaat leren. Dus het is geen vakantie waarbij je op een strandlaken op het strand ligt te zonnen. Maar juist een vakantie waarbij je activiteiten gaat ondernemen. Bekijk ook zeker de pagina over activiteiten in Noorwegen om inspiratie op te doen over leuke activiteiten in Noorwegen!

Actieve vakanties naar Noorwegen

Wat voor actieve vakanties naar Noorwegen zijn er dan? We zetten een aantal voorbeelden voor je op een rij:

Verschillen

Waar moet je op letten bij het boeken van een actieve vakantie? Uiteraard moet je eerst goed nadenken wat voor actieve vakantie je wilt beleven. Wil je graag een nieuwe sport of activiteit leren tijdens je reis? Of wil je juist allerlei verschillende activiteiten ondernemen? Daarnaast is het van belang hoelang je weg wilt, welk vervoer je wilt voor je reis en wat je budget is. Allerlei zaken die meespelen bij het ontdekken van jouw droomreis naar Noorwegen.

Groepsreis of individuele vakantie

Veel georganiseerde actieve vakanties worden aangeboden in de vorm van een groepsreis. Een groepsreis is een vakantie met allerlei individuen die zich allen ook individueel of met een vriend of vriendin hebben aangemeld voor een groepsreis. Samen ga je de activiteiten ondernemen. Dus zo kan je samen leren zeilen, abseilen of skiën. Of je gaat samen alle sportieve activiteiten ondernemen. Wil je juist liever een individuele vakantie? Dus niet met anderen, maar alleen? Dat kan ook. Ga dan voor een individuele actieve vakantie naar Noorwegen. Of boek je reis, overnachtingen en activiteiten zelf. Dan heb je zelf de controle over de reisdata, kosten en accommodaties.

Actieve jongerenvakantie naar Noorwegen boeken? Bekijk aanbiedingen SIMI!

Direct boeken

Ben je enthousiast en wil je direct een actieve vakantie naar Noorwegen boeken? Dat kan! Wij hebben een aantal populaire vakanties voor je op een rij gezet. Inclusief een linkje zodat je de verschillende reizen kunt vergelijken en bepalen wat jouw ideale actieve vakantie naar Noorwegen wordt.

actieve vakantie met kinderen noorwegen

Actieve vakantie naar Noorwegen met De Jong Intra

Ben je op zoek naar een actieve vakantie naar Noorwegen? Bekijk dan zeker deze prachtige reis die De Jong Intra aanbiedt. Tijdens deze 8-daagse actieve reis beleef je Actie en Avontuur. Je gaat raften, een gletsjertocht maken en een unieke fjordsafari. Dit wordt ongetwijfeld een bijzondere reis. Ontdek meer over deze actieve vakantie naar Noorwegen!

actieve vakantie noorwegen - gletsjer

Actieve jongerenreis naar Noorwegen – SIMI

SIMI is een reisaanbieder die gespecialiseerd is in jongerenreizen en actieve vakanties. Zij bieden groepsreizen waarbij je ontzettend leuke activiteiten kunt ondernemen. Wat te denken van wandelen door de gletsjers, sneeuwscooters en raften. Kortom; ben jij tussen de 18-22 en 23-35 en op zoek naar een actieve jongerenreis naar Noorwegen. Bekijk dan zeker de aanbiedingen van SIMI!

Enthousiast? Bekijk populaire aanbieders voor een vakantie naar Noorwegen.