Skip navigation MENU

Jongerenreis Noorwegen

Lijkt het je leuk om met andere jongeren op reis naar Noorwegen te gaan? Samen met leeftijdsgenoten genieten van alles wat het indrukwekkende Noorwegen te bieden heeft. Van ruige bergen tot idyllische dorpen en steden. Ontdek meer over speciale jongerenvakanties naar Noorwegen. Een jongerenreis naar Noorwegen is vaak een goedkope vakantie waarbij je alle hoogtepunten van Noorwegen gaat bezoeken. Van de indrukwekkende Noorse fjorden tot het hippe Oslo en de gezellige steden Bergen, Kristansand of Trondheim.

Jongerenreis naar Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van SIMI!

Jongerenreis Noorwegen

Een jongerenreis naar Noorwegen is vaak in de vorm van een rondreis. Met de bus reis je het hele land door. Samen genieten jullie van populaire bezienswaardigheden van Noorwegen. Ontdek de mooie fjorden, ontdek waar je het lekkerste biertje kunt drinken en waar in Noorwegen je de extreme rust kunt ervaren. Tijdens een jongerenvakantie naar Noorwegen doe je veelal met de groep. Samen met andere jongeren ontdek je Noorwegen en ga je het land verkennen.

Een jongerenvakantie naar Noorwegen kan je op verschillende manieren besteden. De meest voorkomende vakantievormen zijn een actieve vakantie, een groepsreis, een reis speciaal voor singles en een rondreis.

Jongerenvakantie Noorwegen

SIMI Reizen – Actieve jongerenvakanties en rondreizen door Noorwegen

SIMI Reizen is gespecialiseerd in jongerenvakanties. In hun grote reisaanbod zitten verschillende actieve jongerenreizen en rondreizen voor jongeren; zo ook naar Noorwegen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie door Noorwegen en wil je veel van het land kunnen ontdekken? Bekijk dan zeker deze jongerenvakantie van SIMI Reizen. Wie weet vertrek jij komende zomer met andere jongeren naar het prachtige Noorwegen!

Groepsreis Noorwegen

De meeste jongerenvakanties naar Noorwegen zijn de in de vorm van een groepsreis. Een reis waarbij je met een samengestelde groep het prachtige Noorwegen gaat ontdekken. Vaak kan je je inschrijven voor verschillende excursies, maar er is ook volop ruimte om je eigen ding te doen en op eigen houtje het land in te trekken.

Rondreis voor jongeren

Tijdens een rondreis door Noorwegen zie je alle mooie plekjes die het land rijk is. Samen met andere jongeren reis je bijvoorbeeld langs Trollstigen, Jotunheimen en de Lofoten. Met een bus reis je door het land van hotel naar hotel of van kampeerplek naar kampeerplek. Wil je graag veel zien van het land? Overweeg dan zeker een rondreis!

Jongerenreis Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van Simi Reizen!

Aanbiedingen bekijken

Single reis

Ben je single en wil je met andere jongeren op reis? Ontdek dan een single reis naar Noorwegen. Met andere alleenstaanden reis je door het indrukwekkende Noorwegen. Met een reis voor singles gaan veel reizigers in hun eentje mee. Dus als je geen reismaatje hebt; is dat een goede reisoptie! Wil je bijvoorbeeld graag in je eentje op een kamer slapen, dan houd de reisleiding daar rekening mee. Ditzelfde geldt voor tijd voor jezelf. Tijdens de hele reis is er voldoende tijd om dingen in je eentje te ondernemen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen dingen te doen. Net waar je behoefte aan hebt.

Reisorganisaties en reisaanbieders

Wil je graag een jongerenreis naar Noorwegen boeken? Dat kan. Er zijn verschillende reisaanbieders die een jongerenvakantie naar Noorwegen aanbieden. Vergelijk voor je boekt de verschillende reizen en aanbieders. Kijk bijvoorbeeld naar prijs, aantal dagen op reis, bezienswaardigheden die je gaat bezoeken en manieren van overnachten. Op deze pagina staan onder andere linkjes naar jongerenreizen van Mambo en SIMI reizen. Beide reisaanbieders die gespecialiseerd zijn in vakanties voor jeugd en jongeren.

Jongerenvakantie naar Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van SIMI!

Aanbiedingen bekijken

Beste reisperiode

Wat is de beste reisperiode voor een vakantie naar Noorwegen? De meeste jongerenvakanties worden in de zomer aangeboden. Niet zo gek; want dan hebben de meeste studenten en scholieren vakantie. Ook wat betreft het weer komt dit goed uit. In de zomermaanden is het weer het aangenaamst en heb je de minste kans op regen en neerslag.

Enthousiast? Boek direct een vakantie naar Noorwegen!