Skip navigation MENU

Single reis Noorwegen

Ben je single en heb je zin in een onvergetelijke vakantie naar Noorwegen? Houd je van gezellige groepsreizen maar heb je voor dit jaar geen reismaatje? Ontdek dan meer over een single reis naar Noorwegen. Tijdens een single vakantie, reis je met andere singles en alleenstaanden naar een populaire vakantiebestemming. Samen geniet je van al het moois wat Noorwegen te bieden heeft. Van de wereldberoemde Noorse fjorden tot de gezellige steden Oslo en Bergen en van het indrukwekkende noorderlicht tot de prachtige bergen en landschappen. Bekijk de tips en info over single reizen naar Noorwegen.

Single reis naar Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van Simi!

Soorten single reizen

Er zijn verschillende soorten single reizen te boeken. Van groepsreizen voor singles tot actieve vakanties voor alleenstaanden. Daarnaast zijn er uiteraard ook verschillende bestemmingen mogelijk. Naast de invulling en te bezoeken bestemmingen kunnen er ook verschillen zitten in het vervoer. Wil je bijvoorbeeld met de bus naar Noorwegen, of met een cruise of het vliegtuig. Bedenk van te voren goed wat voor soort single reis naar Noorwegen je wilt. Zodat je achteraf niet voor teleurstellingen komt te staan.

Voordelen

Waarom zou je een single reis boeken? Wat zijn de voordelen van een vakantie met andere singles?

  • Bij single reizen is het mogelijk om eenpersoonskamers te boeken. Bij de meeste andere reizen betaal je een toeslag als je een kamer voor jezelf wilt hebben.
  • Het zijn actieve reizen waarbij je veel ziet van het land dat jullie bezoeken.
  • Een gezellige groep mensen die geïnteresseerd is in elkaar.
  • Je hoeft niet alleen op vakantie, het is namelijk een groepsreis.
  • Wil je af en toe even alleen zijn? Dat kan! Er is altijd ruimte voor vrije tijd.

Reis naar Noorwegen boeken? Bekijk de populairste aanbiedingen!

Reisaanbieders bekijken

Reisorganisaties en reisaanbieders

Er zijn verschillende reisaanbieders en reisorganisaties die single reizen naar Noorwegen aanbieden. Allen hebben hun eigen specialisme en eigenschappen. De één organiseert bijvoorbeeld veel actieve vakanties en de ander is juist gespecialiseerd in vakantie naar Noorwegen. Vergelijk de verschillende reisaanbieders goed en ontdek welke aanbieder het beste bij jouw wensen past. Op onze pagina over reisorganisaties hebben we een duidelijk overzicht met alle reisaanbieders die vakanties naar Noorwegen aanbieden. Ontdek welke reis het beste bij je past!

Geselecteerde reizen

Single vakantie naar Noorwegen

Single reis Noorwegen met Simi

Simi biedt een 15-daagse rondreis door Noorwegen en Zweden. Deze reis is leuk voor iedereen die houdt van natuur en het buitenleven. Tijdens deze actieve vakantie ga je onder andere een dag mountainbiken en maak je een 2-daagse kanotocht. Deze onvergetelijke reis is voor iedereen te boeken tussen de 23 en 35 jaar. Bekijk deze vakantie en ontdek of dit iets voor je is!

Bestemmingen

Een singlereis naar Noorwegen kan je naar verschillende bestemmingen boeken. Daarnaast kan je een vakantie vaak ook uitbreiden met meerdere landen. Dus wil je naast Noorwegen ook Zweden en Finland bezoeken? Maak er dan een rondreis door Scandinavië van! Populaire bestemmingen in Noorwegen voor single reizen zijn:

photo by: Lamsa

Enthousiast? Boek direct een reis naar Noorwegen!

Bekijk alle reisaanbieders en actuele deals.