Skip navigation MENU

Fly Drive Noorwegen

Noorwegen is een populair vakantieland. Onder andere vanwege de prachtige natuurlandschappen die het land rijk is. Door het hele land verspreid liggen de mooiste natuurparken, Noorse fjorden en de gezellige Noorse steden. De beste manier om de pareltjes van Noorwegen te ontdekken is door middel van een rondreis met de auto. Een goed voorbeeld hiervan is een fly drive vakantie. Tijdens een fly drive Noorwegen vlieg je naar een stad in Noorwegen, waar de huurauto op je staat te wachten. Met deze huurauto kan je dit prachtige land ontdekken en verkennen. Ontdek bijvoorbeeld het indrukwekkende Noord Noorwegen met de Noordkaap en de prachtige eilanden van de Lofoten. Of maak een rondreis langs de Noorse fjorden. Ontdek wat er allemaal mogelijk is tijdens een fly and drive vakantie naar Noorwegen.

Fly drive Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen De Jong Intra!

Wat is een fly and drive vakantie?

Wat is een fly drive vakantie? Bij een georganiseerde fly drive boek je een vliegticket en huurauto naar jouw gewenste bestemming. Bij de meeste fly and drive vakanties die je rechtstreeks bij een reisbureau boekt, krijg je een route die je kunt rijden. Je boekt dus een vakantie naar een mooie streek in Noorwegen en maakt daar met de huurauto een indrukwekkende autorondreis. Je kunt ook je eigen fly drive naar Noorwegen samenstellen. Boek snel en eenvoudig een vliegticket naar Oslo, Trondheim of Bergen, huur een huurauto en het rondtrekken kan beginnen. Rijd je eigen autoroute en bepaal zelf welke hoogtepunten van Noorwegen jij graag wilt bezoeken.

TIP: Wil je zelf een huurauto voor in Noorwegen regelen? Lees onze tips over een auto huren in Noorwegen!

Rijbewijs

Om een auto te huren in Noorwegen dien je een geldig rijbewijs te hebben. Een geldig Nederlands rijbewijs is goed genoeg. Vaak moet je minstens 1 jaar je rijbewijs hebben. Houd er rekening mee dat er een toeslag gevraagd kan worden voor meerdere chauffeurs. Deze regels kunnen ook gelden als jij een fly drive vakantie naar Noorwegen wilt boeken bij een reisbureau of reisorganisatie. Vraag van te voren goed naar de eisen bij het huren van een huurauto!

Geselecteerde Fly Drive vakanties naar Noorwegen

Bekijk hieronder de geselecteerde fly drive vakanties naar Noorwegen, aangeboden door verschillende reisaanbieders. Bij alle vakanties kan je eindeloos rondtrekken door het indrukwekkende Noorwegen, allen door een ander gebied.

fly drive vakantie fjorden in noorwegen

Fly drive vakanties naar Noorwegen met ANWB

ANWB is een betrouwbare reisaanbieder die verschillende vakanties in het assortiment heeft. Van rondreizen en autovakanties tot prachtige fly drive vakanties. Benieuwd naar het indrukwekkende Noorwegen? Bekijk de aanbiedingen van ANWB.

Fly drive vakantie naar Noorwegen - Lofoten eilanden

Indrukwekkende fly drives door Noorwegen – De Jong Intra

Boek één van de vele indrukwekkende fly drives die De Jong Intra aanbiedt naar Noorwegen. Rondreizen met een huurauto door het prachtige Noorwegen. De Jong Intra is een betrouwbare reisaanbieder die al ruim 90 jaar ervaring heeft met allerlei verschillende soorten vakanties. Zowel rondreizen als stedentrips en autovakanties. Bekijk dit unieke aanbod en ontdek welke fly drive het beste bij jouw wensen past!

Fly drive Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van de ANWB!

Zelf auto of camper huren

Naast een georganiseerde fly drive vakantie naar Noorwegen, kan je je reis natuurlijk ook zelf samenstellen. Je kunt zelf een vliegticket naar Noorwegen boeken en daar ter plekke een auto of camper huren. Plan zelf een mooie route door het indrukwekkende landschap van Noorwegen en maak je eigen individuele rondreis. Ontdek meer over een auto huren in Noorwegen en een camper huren.

Hutten, hotels of vakantiehuizen

Tijdens een fly drive Noorwegen kan je op verschillende accommodaties overnachten. Typisch aan een vakantie naar Noorwegen zijn de zogenoemde hutten, ook wel kampeerhutten genoemd. Kampeerhutten zijn houten hutten of huisjes vaak geplaatst op een camping. Deze hutten zijn van alle gemakken voorzien; van bank en bedden tot keuken met keukengerei. Kortom; de luxe van een vakantiehuisjes, maar ook de gezelligheid en ervaringen op een camping. Naast kampeerhutten kan je uiteraard ook overnachten in hotels of bekende vakantiehuizen en vakantieparken.

TIP: Wil je zelf je vakantiehuisje of hotel boeken? Vergelijk de beschikbaarheid en prijzen op onderstaande vergelijkingssites:

 

photo by: Loco, Alcino

Enthousiast? Boek direct een vakantie naar Noorwegen!

Bekijk de beste deals en aanbiedingen.