Skip navigation MENU

Groepsreis Noorwegen

Wil je graag op vakantie naar Noorwegen, maar liever niet alleen? Wie weet is een groepsreis naar Noorwegen dan wel een oplossing. Tijdens een groepsreis reis je door de indrukwekkende Noorse fjorden en naar de verschillende bezienswaardigheden, met een groep mensen die je vooraf niet kent. Onder begeleiding van een ervaren reisleider ga je op avontuur in Noorwegen. Tijdens een groepsreis door Noorwegen kan je van alles bezoeken. Van de gezellige Noorse steden Oslo, Trondheim en Bergen tot de indrukwekkende natuur bij de Geirangerfjord en Noordkaap. Je maakt samen een georganiseerde rondreis langs deze mooie plekken. Op deze pagina geven we je tips, advies en een actueel reisaanbod van groepsreizen naar Noorwegen.

Groepsreis naar Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen bij De Jong Intra!

Soorten groepsreizen

Zoals er verschillende soorten vakanties naar Noorwegen zijn, zijn er ook verschillende groepsreizen naar Noorwegen. We maken op deze pagina onderscheid tussen georganiseerde rondreizen door Noorwegen en actieve groepsreizen naar Noorwegen.

Georganiseerde rondreis Noorwegen

Een georganiseerde rondreis door Noorwegen is eigenlijk wat de naam al zegt. Een rondreis door Noorwegen die georganiseerd is door een reisbureau of reisaanbieder. Deze reisorganisatie bereidt een gehele reis voor, van overnachtingsmogelijkheden tot bezienswaardigheden en de route die je gaat rijden. Je hoeft als deelnemer niks voor te bereiden, geen hotels of hostels te zoeken en je niet druk te maken over de weg die je gaat rijden. Samen met ingeschreven deelnemers neem je deel aan de activiteiten van deze groepsreis. Meestal zijn er ook momenten die je even alleen of met je reispartner kunt besteden, zogenoemde vrije tijd.

Groepsreis Noorwegen boeken

Ben je enthousiast? Wil je direct een groepsreis naar Noorwegen boeken? Dat kan! We hebben een aantal bijzondere vakanties voor je op een rijtje gezet. Allen groepsreizen, maar allemaal van verschillende reisaanbieders. Zo kan je deze goed vergelijken en zelf je ideale groepsreis ontdekken.

groepsreizen naar noorwegen - olden

De Jong Intra – Groepsreizen Noorwegen

De Jong Intra is een grote en betrouwbare reisaanbieder die al ruim 95 jaar reizen aanbiedt. In het ruime reisaanbod zitten een aantal mooie groepsreizen naar Noorwegen. Groepsreizen waarbij je onder begeleiding van een ervaren reisleider alles van Noorwegen kunt ontdekken. Van groepsreizen speciaal gericht op natuur, tot reizen waarbij je ook de indrukwekkende Noorse steden kunt bewonderen. Bekijk het aanbod en ontdek of jouw droomreis ertussen zit!

actieve groepsreis naar noorwegen - lofoten

Actieve groepsreizen naar Noorwegen – SIMI Reizen

Simi Reizen is bekend vanwege de populaire jongerenreizen. Jongerenvakanties voor jongeren t/m 35 jaar. In het ruime aanbod vakanties zitten een heel aantal bijzondere actieve vakanties naar Noorwegen. Simi Reizen biedt reizen voor verschillende doelgroepen. Reizen voor jongeren tussen de 15-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar. Bekijk het uitgebreide aanbod en ontdek of deze vakanties bij jou passen!

Actieve groepsreis Noorwegen

Een actieve vakantie in Noorwegen kan je op verschillende manieren invullen. Bekende voorbeelden zijn:

Naast deze actieve vakanties waarbij je één activiteit beoefent, zijn er ook verschillende groepsreizen waarbij je je iedere dag voor andere activiteiten kunt inschrijven. Van ijsvissen tot bergwandelen en van een huttentocht tot huskeytocht. Allerlei leuke activiteiten die je vakantie tot een onvergetelijke groepsreis maken.

Groepsreis Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen van De Jong Intra!

Waarom een groepsreis?

Waarom zou je meegaan met een groepsreis? Wat zijn voordelen van een groepsreis boven een andere vakantie?

  • Je ontmoet nieuwe mensen. Vaak weet je vooraf niet wie je medereizigers zijn, maar aan het eind van een groepsreis ken je ze ongetwijfeld erg goed.
  • Route staat vast. Je hoeft niet zelf uren te surfen op internet om de mooiste route te bedenken. Je hoeft niet zelf uit te zoeken wat waar te zien is en of het de moeite waard is.
  • De ervaren reisleider zorgt voor alles; van inchecken tot de fooien en van lekkere restaurantjes tot de planning van dag tot dag. Je reisleider weet de weg en weet waar hij of zij over praat.
  • Prijs van een groepsreis staat vast. Vooraf weet je precies wat de kosten van je vakantie gaan worden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Houd er alleen rekening mee dat de fooien, cadeautjes en soms excursies niet bij de prijs inbegrepen zitten.

Groepsreis naar Noorwegen boeken? Ontdek aanbiedingen bij SIMI!

Groepsreis Scandinavië

Een groepsreis naar Noorwegen kan je uiteraard heel goed uitbreiden met de andere prachtige Scandinavische landen. Een groepsreis Scandinavië laat je alle hoogtepunten en mooiste plekken van Noorwegen, Zweden en Finland zien. Verschillende aanbieders bieden groepsreizen naar Scandinavië aan! Bekijk de overzichtspagina met reisaanbieders en reisorganisaties!

photo by: upsidedown, Gwyther, Milo, Mary, Milo

Enthousiast? Boek direct jouw groepsreis naar Noorwegen!

Bekijk de beste deals en aanbiedingen.